Hvordan delta i de enorme europeiske lotteriene

Hvis du er en fan av å spille lotto, vet du kanskje ikke at du ikke trenger å besøke et område for å komme med på handlingen. Du kan spille European Lotto i håp om å vinne en skive av kaken fra lotterier over hele kloden. Et selskap som heter RedFoxLotto kan hjelpe deg med å oppdage hvordan du kan delta i noen av de mange lotteriene i Europa.Klikk her for å besøke deres hjemmeside og få din online billett til ethvert europeisk lotteri.

Euromillions

Euromillions og Euromillions UK er to av de europeiske lotteriene som dekker en rekke land, med en mulighet til å vinne store jackpotter. Euromillions spilles tradisjonelt i 9 forskjellige land, og er kjent for å ha jackover-jackpotter på over 100 millioner euro. Med tirsdag og fredag ​​tegninger med et skudd for å vinne minimum 15 millioner euro, er det ikke rart at folk fortsetter å spille dette lotteriet.

Den største jackpoten på 185 millioner euro er absolutt ingenting å nyse på. Euromillions UK tilbyr en garantert trekning av premien på 1,2 millioner euro på toppen av de 15 millioner Euro-trekningene på tirsdager og fredager. Med enda flere muligheter til å vinne, online kan du spille begge versjonene av de rikeste ukentlige tegningene i Europa.

EuroJackpot

Dette lotteriet i 7 land er nyere, men blir stadig mer populært. Det gir deg flere sjanser til å vinne en trekning på 10 millioner euro hver fredag, og er som et resultat en stor hit på nettet. Den største jackpoten til dags dato er 50 millioner euro, og du kan absolutt finne noen måte å bruke pengene på.

Lotteri i Storbritannia og Irland

Det britiske lotteriet tilbyr flere sjanser for deg å vinne en tegning på 2,3 millioner euro per uke enn hva Euromillions gjør. Med tegninger på onsdager og lørdager kan en utbetaling som rekorden 66 millioner euro en dag bli din når du bestemmer deg for å spille European Lotto online. UK Thunderball vil gi deg tegninger onsdag, fredag ​​og lørdag med en mulighet til å vinne en minimumsutbetaling på 800 000 Euro hver gang.

Du kan vinne mindre med dette lotteriet, men du har flere sjanser til å stikke av med mer penger i banken. Irish Lotto gir deg flere sjanser til å vinne minimum 2,6 millioner euro hver uke enn noe annet nasjonalt lotteri i verden. Du kan komme inn på ukes- og lørdagsuke-tegninger i håp om å vinne en utbetaling som rekorden jackpot på 25 millioner euro.

Andre europeiske lotterier

Det er også to spanske lotterier, en fransk lotto, tyske og italienske lottoer som du kan spille gjennom RedFoxLotto. Takket være internett-tjenestene som tilbys av dem, vil du kunne spille på alle eller alle de europeiske Lotto-alternativene som er tilgjengelige online. Så hvis du har noen midler til overs, kan du gå inn på noen av de mest lukrative lotteriene i Europa. Nå har du ikke håp om å vinne stort hjemme. Du kan også gjøre det i utlandet, uten å forlate datamaskinen din.