Bitcoin-betalinger for online lotto-billetter

Utallige lottospillere drømmer om å slå den rike ved å score en livsendrende lotto-jackpot. Det er ikke noe galt med dette. Å ta sjansen på et lotteri innimellom er en sunn vane selv om utsiktene til å vinne enorme mengder kontanter virker usannsynlig. Hvorfor ikke drømme litt? Den amerikanske statsborger bruker 300 dollar årlig på lodd. Men hvorfor bruke pengene dine når du kan bruke bitcoin til å spille. I stedet for å få gevinsten din beskattet, kjøp noen bitcoin og multipliser dem med øyeblikkelig bitcoin-lotteri-spill der det er vanskelig å spille.

Der hvor å kjøpe lodd med Bitcoin

Det er to alternativer for å kjøpe lodd ved bruk av bitcoin. Den første er å kjøpe billetter til online bitcoin-lotterier som er vert for egne spill basert på prinsippet om bitcoin-spill. Disse spillene er vanligvis ikke så prangende, de er enkle og øyeblikkelige. På grunn av det får du muligheten til å spille opptil et dusin spill på bare en time.

Den andre muligheten er å kjøpe lodd på Redfoxlotto.com ved å bruke bitcoin som vil få deg til store lotterier som Powerball, MegaMillions, EuroMillions, El Gordo og andre slike statlige lotterier. Husk at dette ikke er mulig ved å gå til de offisielle nettstedene til disse lotteriene. Nei, der kan du kjøpe billetter bare med offisielt anerkjente valutaer.

I stedet må du finne offisielle og legitime forhandlere av lodd. Det gode med dem er at flere og flere forhandlere introduserer muligheten til å kjøpe billettene ved hjelp av bitcoin. Det de gjør er å kjøpe den fysiske billetten til deg uansett hvor du er i verden, de skanner den og sender deg en kopi av den eller originalen.

Hvorfor Bitcoin Lottery?

Bitcoin-lotterier kjører non-stop med små eller høye vinnende premier avhengig av spillet. I stedet for å vente på at favorittlotto-spillet ditt skal kjøres en gang i uken, får du utallige muligheter til å vinne premier. Problemet med å registrere og spille holdes på et minimum. For å åpne en lotterikonto på en bitcoin-lotteriside trenger du bare å oppgi e-postadressen din, passordet og bitcoin-lommebokadressen din. Og du får være helt anonym og aldri ha behov for å avsløre dine personlige detaljer som identifiserer deg.

Dessuten, når du har vunnet litt bitcoin, får du dem øyeblikkelig og ingen skatt inkludert. Å unngå skatten betyr større uttak. Avhengig av bitcoin-lotterioperatøren, vil en liten prosentandel bli trukket for driftskostnader og vedlikehold, men det er det. Pengene er dine øyeblikkelig.

Og siden bitcoin kan brukes til å kjøpe forskjellige ting på internett i dag, trenger du ikke engang å konvertere dem til vanlig valuta. Eller det kan være lurt å vente på at prisen stiger og bare selge dem. Og, boom, det er din ekstra fortjeneste. Visste du at prisen for en bitcoin nylig var høyere enn prisen på en unse gull? Tenk på det.